Filters
Preferences
Zoek

Toscaanse Tonijnsalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham op basis van tonijn en een pikant sausje.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gehakt Varken/Rund

Gehakt Varken/Rund

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Natuurhesp

Natuurhesp

Bel voor prijsopgave

Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.

Afbeelding van Speciaal gehakt

Speciaal gehakt

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Kippenfrikandon

Kippenfrikandon

Bel voor prijsopgave

Fricandon oftewel vleesbrood gemaakt op basis van kip.

Afbeelding van Bereide stoverij

Bereide stoverij

Bel voor prijsopgave

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediƫnten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.