Filters
Preferences
Zoek

Rundslever

€4,70 per kg

Rundslever valt onder de categorie orgaanvlees van het rund en zit bomvol vitaminen, ijzer, zink en goede vetzuren.

    This product has a minimum quantity of 100
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Varkenslever

    Varkenslever

    €4,75 per kg €4,75 per kg

    Heerlijk met een uitje gebakken.

    Afbeelding van Bereide stoverij

    Bereide stoverij

    €14,50 per kg €14,50 per kg

    Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

    Afbeelding van Vleesribbetjes

    Vleesribbetjes

    €11,10 per kg €11,10 per kg

    Sappige stukken varkensvlees met been.

    Afbeelding van Varkensnieren

    Varkensnieren

    €4,30 per kg €4,30 per kg

    Varkensnieren zijn bruin en ovaalvormig. Ze zijn losgemaakt van de rug en ontdaan van de binnenste witte kanalen. Het vaste vlees heeft een krokante beet en specifieke smaak.

    Afbeelding van Soepvlees met Been

    Soepvlees met Been

    €8,70 per kg €8,70 per kg

    Soepvlees moet altijd gekookt of gestoofd worden omdat het minder mals is. Het wordt gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Ideaal als extra smaakmaker voor de bouillon van de soep.