Filters
Preferences
Zoek

Gezinsbiefstuk

Bel voor prijsopgave

Mals biefstuk van het voorkwartier van het rund.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Bereide stoverij

Bereide stoverij

Bel voor prijsopgave

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Speciaal gehakt

Speciaal gehakt

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Vidéevulling

Vidéevulling

Bel voor prijsopgave

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.

Afbeelding van Preparé Varkens/Rund

Preparé Varkens/Rund

Bel voor prijsopgave

Préparé op basis van zuiver rundvlees.

Afbeelding van Gebakken Beenhamsalade

Gebakken Beenhamsalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham met stukjes gebakken beenham.