Filters
Preferences
Zoek

Gentse kop

€13,50 per kg

Gentse kop is een traditioneel recept waarbij hoofdvlees en varkenstongen worden gekookt en vermengd met bouillon en fijne kruiden. Op die manier wordt een lekker stukje charcuterie verkregen. Gentse kop kan zowel als een hapje met mosterd als in sneetjes op de boterham gegeten worden.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Oude Kaas

    Oude Kaas

    €20,30 per kg €20,30 per kg

    Oude Klaartjes kaas die 12 maanden gerijpt heeft.

    Afbeelding van Frikandon met kaas

    Frikandon met kaas

    €13,50 per kg €13,50 per kg

    Heerlijke vleesbrood met stukjes kaas.

    Afbeelding van Indische Gehaktballen

    Indische Gehaktballen

    €18,00 per kg €18,00 per kg

    Pikante gehaktballen.

    Afbeelding van Filet de Sax

    Filet de Sax

    €29,20 per kg €29,20 per kg

    Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

    Afbeelding van Mosterdgebraad

    Mosterdgebraad

    €16,50 per kg €16,50 per kg

    Opgerold buikspek gepekeld met een natuurlijke kruidenmengeling en gevuld met een laagje artisanale mosterd met zaadjes. Ideaal voor op de boterham