Filters
Preferences
Zoek

Gehakt Schnitzel

Bel voor prijsopgave

Schnitzel bereid met gehakt, omhuld in een laag paneermeel.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Vogelnestjes in tomatensaus

Vogelnestjes in tomatensaus

Bel voor prijsopgave

Een vogelnestje is een gerecht dat bestaat uit een hardgekookt ei met een gehaktbal eromheen, standaard opgediend met tomatensaus.

Afbeelding van Bereide stoverij

Bereide stoverij

Bel voor prijsopgave

Stoofvlees (of suddervlees) is een Belgische klassieker en wordt meestal uit het voorkwartier van het rund gehaald. Het vlees is wat taaier en wordt gedurende lange tijd gegaard met water, vaak ook met bier of wijn. Het vlees is hoofdzakelijk afkomstig van veel gebruikte spieren zoals nek of schouder. Na het sudderen valt het vlees in draden uit elkaar. Soms worden er andere ingrediënten met het vlees meegestoofd voor de smaak of om het vlees mals te maken, zoals uien, een tomaat, laurierblaadjes of kruidnagels.

Afbeelding van Speciaal gehakt

Speciaal gehakt

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Kalfsfricasse

Kalfsfricasse

Bel voor prijsopgave

Magere stukjes kalfsvlees afkomstig van de hals en de borst van het kalf ideaal om stoofpot mee te bereiden.

Afbeelding van Vidéevulling

Vidéevulling

Bel voor prijsopgave

Vulling voor vidée op basis van kip, gehaktballetjes en champignons.