Filters
Preferences
Zoek

Filet Pur

Bel voor prijsopgave

De filet pur of ossenhaas bevindt zich op de rug bij de lende van het rund. Uit deze runderfilet worden onder andere de chateaubriand, tournedos en filet mignon gesneden. In zijn geheel kan de filet pur als braadvlees bereid worden.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Gehakt Varken/Rund

Gehakt Varken/Rund

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Natuurhesp

Natuurhesp

Bel voor prijsopgave

Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.

Afbeelding van Kipsalade

Kipsalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham op basis van kip en een heerlijk sausje.

Afbeelding van Kippenfrikandon

Kippenfrikandon

Bel voor prijsopgave

Fricandon oftewel vleesbrood gemaakt op basis van kip.

Afbeelding van Boerenhesp Ganda

Boerenhesp Ganda

Bel voor prijsopgave

Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.