Filters
Preferences
Zoek

Filet de Sax

Bel voor prijsopgave

Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Oude Kaas

    Oude Kaas

    Bel voor prijsopgave

    Oude Klaartjes kaas die 12 maanden gerijpt heeft.

    Afbeelding van Frikandon met kaas

    Frikandon met kaas

    Bel voor prijsopgave

    Heerlijke vleesbrood met stukjes kaas.

    Afbeelding van Gentse kop

    Gentse kop

    Bel voor prijsopgave

    Gentse kop is een traditioneel recept waarbij hoofdvlees en varkenstongen worden gekookt en vermengd met bouillon en fijne kruiden. Op die manier wordt een lekker stukje charcuterie verkregen. Gentse kop kan zowel als een hapje met mosterd als in sneetjes op de boterham gegeten worden.

    Afbeelding van Indische Gehaktballen

    Indische Gehaktballen

    Bel voor prijsopgave

    Pikante gehaktballen.

    Afbeelding van Frikandon

    Frikandon

    Bel voor prijsopgave

    Heerlijke, in de oven gebakken, fricandon.