Filters
Preferences
Zoek

Droge worst

Bel voor prijsopgave

De worst wordt na het vullen opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Iedere slager heeft zo zijn eigen geheimen.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Speciaal gehakt

Speciaal gehakt

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en kalf.

Afbeelding van Vers Spek

Vers Spek

Bel voor prijsopgave

Verse speklappen zijn geschikt om zowel te bakken in de pan als te grillen op de barbecue.

Afbeelding van Varkensstoverij

Varkensstoverij

Bel voor prijsopgave

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Preparé Varkens/Rund

Preparé Varkens/Rund

Bel voor prijsopgave

Préparé op basis van zuiver rundvlees.

Afbeelding van Oudendijk Light Belegen

Oudendijk Light Belegen

Bel voor prijsopgave

Heerlijke belegen kaas met lager vetgehalte die 4 maanden gerijpt heeft.