Filters
Preferences
Zoek

Cote à l'Os

Bel voor prijsopgave

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

    This product has a minimum quantity of 200
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt Varken/Rund

    Gehakt Varken/Rund

    Bel voor prijsopgave

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Smossalade

    Smossalade

    Bel voor prijsopgave

    Salade voor op de boterham op basis van ham, ei en mayonaise.

    Afbeelding van Vleessalade

    Vleessalade

    Bel voor prijsopgave

    Salade voor op de boterham op basis van vlees en een lekker sausje.

    Afbeelding van Koude Aardappelsalade

    Koude Aardappelsalade

    Bel voor prijsopgave

    Heerlijke salade bereid met aardappelblokjes in een tartaarsaus.

    Afbeelding van Preparé Varkens/Rund

    Preparé Varkens/Rund

    Bel voor prijsopgave

    Préparé op basis van zuiver rundvlees.