Filters
Preferences
Zoek

Carpaccio van Witblauwrund

Bel voor prijsopgave

De beste carpaccio wordt verkregen door het stuk vlees een tweetal uur voor het snijden in een plastic folie te wikkelen en in de diepvriezer te leggen. Op die manier wordt het vlees iets steviger en is het makkelijker te snijden. Om dunne, mooie plakjes te verkrijgen wordt het best gebruik gemaakt van een vleessnijmachine. Let op dat het vlees dwars op de draad gesneden wordt, zodat het na ontdooien lekker mals blijft.

    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Varkensgyros

    Varkensgyros

    Bel voor prijsopgave

    Versneden en gekruid varkensvlees.

    Afbeelding van Champignons à la Grèque

    Champignons à la Grèque

    Bel voor prijsopgave

    Salade voor op de boterham op basis van champignons en tomatenpuree.

    Afbeelding van Martino Varken/Rund

    Martino Varken/Rund

    Bel voor prijsopgave

    Pikante versie van filet americain door toevoeging van een een pikant sausje.

    Afbeelding van Kalkoensalami

    Kalkoensalami

    Bel voor prijsopgave

    Relatief magere salami op basis van kalkoenvlees.

    Afbeelding van Gebakken Paté

    Gebakken Paté

    Bel voor prijsopgave

    Snijvaste paté gebakken in de oven.