Heerlijke, zacht smakende en snijvaste paté met fijne structuur. Blokpaté wordt bereid met verse lever en spek aangevuld met mager varkensvlees en een eigen kruidenmix. De paté is in tunnelvorm en omgeven door een spekrand.
Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.
Salade voor op de boterham op basis van kip en een heerlijk sausje.
Gekookte en knapperig gebakken mals borstvlees van de kip, gemengd met pâte van wit gevogelte en verrijkt met fijne kruiden.
Fijnkost heeft een traditionele blokvorm die zich gewillig laat omvormen tot mooie sneetjes die perfect op elke boterham passen. Door de uitgelezen keuze van de vleessamenstelling heeft deze salami net dat ietsje meer.
Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.