Filters
Preferences
Zoek

Bacon

Bel voor prijsopgave

Stukken spek afkomstig van de rug van het varken. Na een natuurlijk zoutingsproces worden de stukken gepekeld en nadien naar een warme, droge ruimte gebracht waar ze verder kunnen rijpen.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Indische Gehaktballen

    Indische Gehaktballen

    Bel voor prijsopgave

    Pikante gehaktballen.

    Afbeelding van Boerenhesp Ganda

    Boerenhesp Ganda

    Bel voor prijsopgave

    Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.

    Afbeelding van Noordzeesalade

    Noordzeesalade

    Bel voor prijsopgave

    Salade voor op de boterham op basis van vis en zeedieren.

    Afbeelding van Gentse kop

    Gentse kop

    Bel voor prijsopgave

    Gentse kop is een traditioneel recept waarbij hoofdvlees en varkenstongen worden gekookt en vermengd met bouillon en fijne kruiden. Op die manier wordt een lekker stukje charcuterie verkregen. Gentse kop kan zowel als een hapje met mosterd als in sneetjes op de boterham gegeten worden.

    Afbeelding van Wienersalade

    Wienersalade

    Bel voor prijsopgave

    Salade voor op de boterham met stukes Wienerworst.