Filters
Preferences
Zoek

Verse Lamsbout

Bel voor prijsopgave

Heerlijk stuk vlees afkomstig van de bil van het lam. Met bout is het vlees veel sappiger en malser dan zonder en is vooral geschikt om te braden in de pan of in de oven.

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Cote à l'Os

Cote à l'Os

Bel voor prijsopgave

Côte à l'os is afkomstig van de zesrib of côte de boeuf dat zich tussen de spiering en het lendenstuk bevindt. Dit biefstuk is zeer mals en heeft een been. Zonder been wordt het de entrecôte van de zesrib genoemd.

Afbeelding van Gehakt Varken/Rund

Gehakt Varken/Rund

Bel voor prijsopgave

Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

Afbeelding van Rundsstoverij

Rundsstoverij

Bel voor prijsopgave

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Afbeelding van Preparé Varkens/Rund

Preparé Varkens/Rund

Bel voor prijsopgave

Préparé op basis van zuiver rundvlees.

Afbeelding van Smossalade

Smossalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham op basis van ham, ei en mayonaise.