Filters
Preferences
Zoek

Parmahesp

Bel voor prijsopgave

Parmaham wordt bereid in de provincie Parma (Italiƫ) met vlees afkomstig van in Italiƫ gekweekte varkens die minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen. Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de melkwei die bij de productie van Parmezaanse kaas overblijft. De rijping van de ham, die moet gebeuren in de bergwinden, moet minimaal 12 maanden duren. Bij de zouting van de ham wordt minder zout gebruikt dan bij andere soorten en er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven toegevoegd.

    This product has a minimum quantity of 50
    Schrijf jouw eigen beoordeling
    • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
    • Slecht
    • Uitstekend
    Klanten die dit kochten, kochten ook..
    Afbeelding van Gehakt Varken/Rund

    Gehakt Varken/Rund

    Bel voor prijsopgave

    Half-om-half gemalen vlees afkomstig van varken en rund.

    Afbeelding van Natuurhesp

    Natuurhesp

    Bel voor prijsopgave

    Deze traditionele ham in vierkante vorm werd licht gerookt en is vaster van structuur.

    Afbeelding van Kipsalade

    Kipsalade

    Bel voor prijsopgave

    Salade voor op de boterham op basis van kip en een heerlijk sausje.

    Afbeelding van Kippenfrikandon

    Kippenfrikandon

    Bel voor prijsopgave

    Fricandon oftewel vleesbrood gemaakt op basis van kip.

    Afbeelding van Fijnkost

    Fijnkost

    Bel voor prijsopgave

    Fijnkost heeft een traditionele blokvorm die zich gewillig laat omvormen tot mooie sneetjes die perfect op elke boterham passen. Door de uitgelezen keuze van de vleessamenstelling heeft deze salami net dat ietsje meer.