Filters
Preferences
Zoek

Kalfsschenkel

Bel voor prijsopgave

Kalfsschenkels bestaan steeds uit een vleesdeel en een mergdeel. De schenkels worden gebruikt om stoofschotels en bouillon te bereiden. In schijven gesneden worden de schenkels gebruikt om ossobuco te bereiden.

*

0

Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend

0

Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Boerenhesp Ganda

Boerenhesp Ganda

Bel voor prijsopgave

Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.

Afbeelding van Vleessalade

Vleessalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham op basis van vlees en een lekker sausje.

Afbeelding van Gekookte Bouf - Harst

Gekookte Bouf - Harst

Bel voor prijsopgave

Gepekeld en gekookt karbonade gebraad afkomstig van het spieringstuk van het varken.

Afbeelding van Noordzeesalade

Noordzeesalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham op basis van vis en zeedieren.