Filters
Preferences
Zoek

Bloedworst

Bel voor prijsopgave

Bloedworst bestaat uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

*
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Indische Gehaktballen

Indische Gehaktballen

Bel voor prijsopgave

Pikante gehaktballen.

Afbeelding van Gentse kop

Gentse kop

Bel voor prijsopgave

Gentse kop is een traditioneel recept waarbij hoofdvlees en varkenstongen worden gekookt en vermengd met bouillon en fijne kruiden. Op die manier wordt een lekker stukje charcuterie verkregen. Gentse kop kan zowel als een hapje met mosterd als in sneetjes op de boterham gegeten worden.

Afbeelding van Bacon

Bacon

Bel voor prijsopgave

Stukken spek afkomstig van de rug van het varken. Na een natuurlijk zoutingsproces worden de stukken gepekeld en nadien naar een warme, droge ruimte gebracht waar ze verder kunnen rijpen.

Afbeelding van Wienersalade

Wienersalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham met stukes Wienerworst.

Afbeelding van Vleessalade

Vleessalade

Bel voor prijsopgave

Salade voor op de boterham op basis van vlees en een lekker sausje.